Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi przygotowania i dostarczenia posiłków w formie
3 dań (śniadanie, obiad, kolacja) z możliwością zwiększenia lub zmniejszenia ilości posiłków w zależności od bieżących
potrzeb Zamawiającego.
Dostawa posiłków odbywać się będzie od poniedziałku do niedzieli, łącznie z dniami świątecznymi oraz wolnymi od pracy, w
okresie od 1 stycznia 2025 r. do 31 grudnia 2025 r.
Posiłki muszą uwzględniać diety zalecone przez lekarza (cukrzycowa, lekkostrawna, bezmleczna, wegetariańska).
Posiłki muszą być sporządzone zgodnie z wymogami sztuki kulinarnej i sanitarnej dla żywienia zbiorowego. Muszą być
wykonane ze świeżych artykułów spożywczych posiadających aktualne terminy przydatności do spożycia. Dostarczenie
posiłków winno się odbywać z wykorzystaniem pojazdu dostosowanego do przewozu żywności, spełniającego wymagania
konieczne do zapewnienia higieny przewożonych posiłków i artykułów spożywczych.
Pełen opis przedmiotu zamówienia (OPZ) został zawarty w załączniku A do SWZ
Miejsce składania ofert: https://ezamowienia.gov.pl/mp-client/tenders/ocds-148610-290d497c-4102-40d3-a82e-41d6ca970ef4